0425 – Cho ngày hè oi bức – For the hot Summer Days – 999 roses in my life

“Hãy đi hết 24 giờ mà không phàn nàn – không một lần nào – và rồi nhìn xem cuộc đời bạn bắt đầu thay đổi ra sao.” – Katrina Mayer.

Chè là một món ăn được dùng làm món tráng miệng trong ẩm thực Việt Nam và nhiều quốc gia khác. Đây là một món nhiều thành phần, trong đó nguyên liệu quan trọng nhất là đường ăn. Nguyên liệu nấu chè rất phong phú đa dạng: các loại đậu, đỗ, gạo, nếp, ngũ cốc, trái cây, củ và thậm chí ở Huế còn có chè thịt lợn rán. Chè có thể dùng nóng, nguội hoặc lạnh với nước đá.

“Go 24 hours without complaining – not even once – then watch how your life starts changing.” – Katrina Mayer.

“Chè” is a Vietnamese term that refers to any traditional Vietnamese sweet beverage, dessert soup or pudding. Varieties of Chè are made with mung beans, black-eyed peas, kidney beans, tapioca, jelly (clear or grass), fruit (longan, mango, durian, lychee or jackfruit), and coconut cream. Other types are made with ingredients such as salt, aloe vera, seaweed, lotus seed, sesame seed, sugar palm seeds, taro, cassava and pandan leaf extract. Some varieties, such as chè trôi nước, may also include dumplings. Chè are often prepared with one of a number of those varieties, cooked in water and sweetened with sugar. You can use Chè when it is hot or cold with Ice.

999 roses in my life

Xem thêm – See more…

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1006013776157919.1073742307.777910642301568&type=1&l=edd9a8c46f

DSC08569
Advertisements

2 thoughts on “0425 – Cho ngày hè oi bức – For the hot Summer Days – 999 roses in my life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s