0099 – 99 & 999 – 999 roses in my life

“Tình yêu là một đóa hoa có thể mọc trên bất cứ mảnh đất nào, những điều ngọt ngào kỳ diệu của nó không thể bị cái ảm đạm của mùa thu hay băng giá của mùa đông khuất phục, nở rộ và ngát hương quanh năm, ban phúc cho tất cả những người cho đi và nhận lấy.” – Louisa May Alcott.

Nếu tôi đặt tên cho dự án ảnh là “99 roses in my life” thì hôm nay tôi đã hoàn thành mỹ mãn nhiệm vụ bản thân giao phó. Nhưng tôi, Nguyễn Minh Triết, người được xem là chưa bao giờ rời khỏi “ngôi nhà an toàn của các giới hạn”, sẽ không làm như thế. Bởi vì khi làm bộ ảnh này, tôi chỉ phải vượt qua bản thân, không đua tranh với ai khác. Chúc các bạn và cả tôi nữa luôn tĩnh lặng, bình an và ngập tràn tình yêu trước những thăng trầm của cuộc sống.

“Love is a flower that grows in any soil, works its sweet miracles undaunted by autumn frost or winter snow, blooming fair and fragrant all the year, and blessing those who give and those who receive.” – Louisa May Alcott.

If I name the photo collection is “99 roses in my life” today I successfully accomplish the task entrusted by myself. But I, Nguyen Minh Triet who is considered never leaving “the safe house of the limits”, will not do that. Because when I make this photo collection, I only have to pass myself, not competing with anyone else. I wish you and me always have stillness, peace and full of love before the ups and downs of life.

999 roses in my life

Xem thêm – See more…

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.841596065933025.1073741943.777910642301568&type=1&l=6b266ce291

330N2574
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s